Veelzijdig In Ondersteunende Zorg

Karen Hoefsloot

Gevestigd te Geldrop.
Actief in 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant.

Btw nummer: NL001684715B96

Hoe werken wij

Al meer dan 12 jaar biedt VIOZ individuele begeleiding en we mogen met trots zeggen dat onze begeleiding zeer hoog gewaardeerd wordt zoals blijkt uit diverse clienttevredenheidsonderzoeken. Al vele mensen hebben met behulp van VIOZ hun kwaliteit van leven verbeterd.

Van aanvraag tot en met de  begeleiding leveren wij professionele en deskundige zorg voor mensen met een stoornis in het autistisch spectrum, ADHD en overige psychische beperkingen.

Loop jij tegen problemen aan in je dagelijkse leven en vind je het moeilijk om deze zelf te kunnen oplossen? Zou je willen dat iemand je hiermee helpt en een steun in de rug voor je is?

Dan ben je bij VIOZ op de juiste plaats. Wij helpen je graag en proberen samen met jou weer grip op je leven te krijgen.

 

Hulpvraag centraal

De basis van een succesvolle begeleiding door VIOZ ligt in het uitgaan van de hulpvraag van de cliënt, ouders/ familie en omgeving. De hulpvraag staat centraal in de hulpverlening en wordt samen met client en/of gezinsleden opgesteld. Hier gaan we uit  van de eigen mogelijkheden en draagkracht. Dit gekoppeld aan de ervaring en opleiding van de medewerkers binnen VIOZ en een goed ondelinge communicatie tussen de verschillende partijen. Zo wordt zorg op maat door VIOZ geleverd.